Meer resultaten voor tanden

tanden
tanden bleken den haag
HelloWhite Den Haag. VEILIG JE TANDEN BLEKEN BIJ HELLOWHITE. WE LEGGEN JE GRAAG MEER UIT OVER ONZE VEILIGE WERKWIJZE. VAN BOEKING TOT WITTE LACH.: Boek je behandeling hier of klik op 'NU' BOEKEN. Na je boeking ontvang je van ons een bevestigingsmail met aanvullende informatie, zoals hoe je je kunt voorbereiden op de behandeling en andere praktische zaken.
Schooltv: Tanden en kiezen - De functie en bouw van tanden en kiezen.
Met je kiezen vermaal je je voedsel. Je tanden en kiezen zitten vast in je kaak met een wortel. Een tand heeft er één, een kies heeft er meerdere. Om je tanden heen zit een laagje glazuur, dit beschermt je gebit. Verder Winkelen
tanden bleken hoofddorp
Is een blokjesbeugel schadelijk voor de tanden?
Een verschoven beet of verschoven tanden kunnen een te sterke belasting geven op de tanden, het tandglazuur alsook de kaakgewrichten. Als tanden in de juiste verticale verhoudingen staan, op de correcte breedte en in een goede voor- en achterwaartse relatie staan met elkaar, ondervinden de tanden minder slijtage en blijven ze langer mooi en gaaf.
tanden bleken hoofddorp
tanden - WikiWoordenboek.
Met lange tanden eten. geen honger hebben, ziek zijn. Tot de tanden gewapend zijn. extreem bewapend zijn. Het woord tanden staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd tanden" herkend door.:
Het vrijleggen van ingesloten tanden - Orthodontie Westkust.
De meest voorkomende ingesloten tanden, zijn de hoektanden in de bovenkaak, waarbij ze dan meestal aan de kant van het gehemelte liggen ingesloten. Om de tand te laten doorbreken is het dan noodzakelijk om de tand op te zoeken en 'vrij' te leggen'.'
Zwarte randen op de tanden - Tandarts Mondain Hoofddorp.
Spring naar inhoud. zwarte randjen op de tanden. Merk je dat er zwarte randjes op de tanden zitten? Vaak zie je dit aan de voorste tanden, maar de zwarte randen kunnen ook op de kiezen voorkomen. In veel gevallen gaat het hier om tandsteen.
Wat zijn de verschillende manieren om uw ontbrekende tanden te vervangen? Corega.
Uw tandarts kan een gedeeltelijke gebitsprothese aanbevelen als er maar een paar tanden ontbreken. Deze klemmen op alle overgebleven natuurlijke tanden en kunnen u helpen zich prettiger te voelen als u maar enkele tanden mist. Als u de voorkeur geeft aan een meer permanente vervangende oplossing, kan uw tandarts een vaste prothese aanbevelen om uw ontbrekende tanden te vervangen.
Gaatje in je tand: oorzaken en oplossingen Oral-B NL.
Op het kauwoppervlak van de tanden. Dit gebeurt als er tandplak tussen de groeven en spleten van de tanden vast komt te zitten. Het komt het vaakst voor bij kinderen omdat ze deze plekken bij het poetsen dikwijls overslaan. Tussen de tanden.
Uw tanden prijnvrij laten bleken - De Gebitskliniek.
Door uw tanden te laten bleken bij de tandarts krijgt u weer witte tanden. Het is ook mogelijk om uw tanden zelf thuis te bleken met bleekgel. Hoe werkt tanden bleken? Tanden bleken is geen ingrijpende behandeling. U krijgt een bitje en bleekvloeistof en draagt deze thuis enkele keren om uw tanden witter te maken.
Tandarts Opwijk - All-on-4: onmiddellijke vaste tanden op implantaten.
Tandarts Luc Vanderborght: nog niet geplaatste Zygoma vaste tanden voor de bovenkaak en All-on-4 vaste tanden voor de onderkaak. Tandarts Luc Vanderborght: Zygoma vaste tanden. Tandarts Luc Vanderborght: nog niet geplaatste Zygoma vaste tanden voor de bovenkaak en All-on-4 vaste tanden voor de onderkaak.
Dit zegt de vorm van je tanden over jouw karakter - Happinez.
xml version"1.0" encoding UTF-8? Je tanden hebben betekenis, volgens het boek Als tanden konden kiezen van Michèle Caffin. Zo staat de rechter centrale voorsnijtand voor het mannelijke archetype yang, de linker voor het vrouwelijke yin. Wat verraden jouw tanden over je persoonlijkheid?
7 witte tanden tips - natuurlijke methoden voor wittere tanden.
Make-up, kleding en jouw haarkleur bepalen ook hoe wit je tanden eruit zien. Je tanden kunnen er snel witter uitzien door hier rekening mee te houden. Zo accentueer je gele tanden door lippenstift te dragen met een gele of oranje ondertoon. Daarnaast lijken je tanden een stuk witter als je huid bruiner is. Dat herken je misschien wel als je op vakantie bent geweest? Hoe bruiner de huid, hoe witter de tanden. Natuurlijk kun je ook gaan voor een neptint door zelfbruiner te gebruiken. Tot slot speelt jouw haarkleur ook een rol. Als je een donkere haarkleur hebt staat dit meer in contrast met je tanden. Hierdoor lijken je tanden witter dan bij blond haar. Tanden bleken bij de tandarts. Ben je echt ten einde raad en lukt het je maar niet om witte tanden te krijgen?

Contacteer ons